Comments

Sick & Tired — No Comments

 1. Hej Emmie! *jättekram* Det är för trist när livet ser ut som det gör.

  Brist på B12 och folater drabbades jag oxå av – tröttheten är förlamande, man kommer i en sån ond cirkel, just för att man kanske vill göra saker, men inte orkar, och så slutar det med att man sitter hemma o stirrar i väggen.

  Lösningen är ‘enkel’ enl farbror doktorn: Mer motion, mer umgänge, mer grönsaker och järnrik kost. Då funkar sömnen bättre oxå.

  Men det är allt annat än lätt när livet bara känns nattsvart och pengarna dessutom börjar försvinna.

  Till saken hör att det BLIR bättre, och då orkar man så sakteliga ta itu med saker igen. Men man ska inte jämföra orken med hur det var innan man blev dålig.

  Jag är glad att jag har diskmaskin och en man som dammsuger en gång i veckan. 😉

  Jag vet inte alls bakgrunden till din kärlek. Men varför måste det vara rakt igenom fel? Luta dig tillbaka och njut av det du får ut av det, se det som en ljusglimt i allt det mörka.
  Om det sedan går åt helsike trots allt så är du en erfarenhet rikare och har ett par vänner som gärna lyssnar på dig (vilket vi gör oavsett vad, om du vill).

  Ps. Vilken bok läste du senast? Jag har börjat på Sara-serien av Bente Pedersen.

 2. Jo, jag kände det när jag fick veta att det var ju inte konstigt att jag är hur trött som helst om jag har B12 brist OCH utmattningsdepression. Inte konstigt att man knappt kan ta sig ur sängen då.

  Diskmaskin hade varit underbart. Jag har en i min ägo (en liten bänk diskmaskin) men ingen har kunnat eller velat koppla in den åt mig. Hade varit en sådan hjälp om någon kunde gjort det.

  Och det där med kärleken är väl mest att jag inte tror han känner likadant. Och det är ju inte “riktigt” eller vad man ska säga heller.. för det är en kille jag träffat över internet så vi har aldrig setts bara pratar i telefon i stort sett dagligen. Men vi är kompisar, bara att jag känner att jag börjar bry mig för mycket om du vet vad jag menar.

  Det var ett tag sedan jag läste någon bok. Koncentrationsförmågan är inte den bästa så jag orkar inte så långt. Tror jag senast läste Slow Burn av Julie Garwood eller om det var The Secret Diaries of Miss Miranda Cheever av Julia Quinn. Eller någon av Kathy Reichs böcker – har läst flera så minns inte vilken senast 🙂

 3. Hej!
  Jag hoppas du hade det trevligt när din Örebrofamilj var på besök. =)
  Tråkigt att du inte har fått din diskmaskin instalerad =/ jag önskar att jag oxå hade en. =)
  Hoppas på mycket solsken för dig och djuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *